Despre noi

Divizia de distributie AROBS a fost infiintata in 2008 odata cu lansarea brandului propriu Smailo, care a devenit in scurt timp unul dintre cele mai populare nume asociate produselor electronice auto.

Gama de produse Smailo cuprinde camere auto, radio mp3-uri auto, car kit-uri, sisteme de navigatie etc. si se afla intr-o continua dezvoltare, adaptandu-se la provocarile tehnologice si la noile cerinte ale pietei.
Pe langa brandul Smailo, in ultimii 10 ani divizia a adunat in portofoliu peste 10 branduri de renume printre care amintim: MIO, TomTom, Garmin, Sharp, Silk’n, Motorola etc.

AROBS este prezenta prin brandurile pe care le reprezinta in cele mai importante lanturi comerciale din Romania, atat in mediul online cat si in retailul clasic. Printre partenerii AROBS, amintim: Altex, Emag, Flanco, Carrefour, Auchan, Cel.ro si Evomag.ro.

Odata cu dezvoltarea pietei de e-commerce, AROBS a investit in magazine online proprii, www.gps-auto.ro dedicat produselor auto si www.softcare.ro, dedicat produselor pentru sanatate si infrumusetare, inregistrand o crestere semnificativa pe acest segment in ultima perioada.

Cu o cifra de afaceri de peste 3 mil euro, divizia de distributie a AROBS se remarca prin:

- Dinamism si abilitatea de a identifica noile trenduri din industria de consumer electronics
- Identificarea permanenta de noi parteneri
- Imbunatatirea permanenta a experientei de cumparare a clientilor