Actualizarea pe viata a hartilor Smailo

ACTUALIZAREA PE VIATA A HARTILOR

Stimati utilizatori,

Smailo va ofera gratuit actualizarea pe viata a hartilor pentru dispozitivele achizitionate cu soft-ul de navigatie Mireo Don’t Panic si optiunea LMU (Lifetime Map Updates – Actualizarea pe viata a hartilor).  

Beneficiati de pana la 2 actualizari gratuite ale hartilor pe an atata timp cat o harta cu continut nou va fi pusa la dispozitie de catre producator. Veti beneficia de Lifetime Map Updates pe intreaga durata de viata a produsului sau pana cand vor exista date de la producatorul software-ului de navigatie Mireo. 

In momentul de fata puteti descarca versiunea de harti 2010.05 (05.10.2020).

IMPORTANT!

Pentru a putea instala noile fisiere, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1.  In meniul softului de navigatie Dontpanic -> Setari -> Numerele de serie veti regasi un cod de 67 de caractere.


 


2.    Accesati link-ul urmator: https://partners.mireo.hr/crm/ si in campul “Enter your device ID” scrieti cele 67 de caractere. Apoi apasati butonul “Find updates” (in dreapta codului introdus).
3.    Apasati pe butonul “Download all licences for this update”.4.    Atentie: aveti deja instalata versiunea de soft Don’t Panic 4.78, NU este nevoie sa faceti update acestei versiuni! 
5.    Descarcati fisierele de harti apasand pe butonul “download file” pentru fiecare tara in parte.6.    Inchideti aplicatia de navigatie Dontpanic.
7.    Stergeti toate fisierele din directorul Dontpanic/Maps din memoria interna a dispozitivului dvs.
8.    Dezarhivati fisierul licences.zip descarcat si copiati toate fisierele rezultate cu exceptia fisierului Dontpanic.mcp in directorul Dontpanic/Maps. Fisierul mai sus amintit trebuie copiat in directorul Dontpanic, inlocuind fisierul existent.
9.    Copiati toate fisierele de harti descarcate anterior in acelasi director Dontpanic/maps.
10.  Porniti aplicatia de Navigatie.